کتابخانه باقرالعلوم (ع) شهرستان صومعه‌سرا

وبلاگ اطلاع رسانی کتابخانه باقرالعلوم (ع) شهرستان صومعه‌سرا

کتابخانه باقرالعلوم (ع) شهرستان صومعه‌سرا

وبلاگ اطلاع رسانی کتابخانه باقرالعلوم (ع) شهرستان صومعه‌سرا

مشخصات بلاگ
کتابخانه باقرالعلوم (ع) شهرستان صومعه‌سرا

این وبلاگ متعلق به کتابخانه عمومی باقرالعلوم (ع)می باشد، که اخبار و موضوعات وابسته به آن، در این وبلاگ درج میگردد. لطفا نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید و ما را در ساختن هر چه بهتر این وبلاگ یاری نمایید.
آدرس: صومعه سرا، خ. جعفری، داخل پارک کودک.
تلفن:44322161-013

بایگانی

۶ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان، در نخستین جلسه رسمی کمیته برگزاری هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار سال1398 که ظهر دیروز چهارشنبه(24مهر) و با حضور پریسا کرمی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گیلان؛ زهرا بدن آرا، معاون امور کتابخانه ها و همکاری ها، روسای ادارات، مسئولین و کارشناسان ستادی این اداره کل برگزار شد در خصوص برنامه ریزی برای برگزاری هرچه باشکوهتر برنامه های این هفته بحث و تبادل نظر شد.

کرمی: ضرورت حضور دستگاه های اجرایی استان در اجرای برنامه های هفته کتاب سال جاری

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گیلان در ابتدای این نشست با بیان اینکه هفته کتاب، فرصت مغتنمی برای معرفی خدمات، اقدامات انجام شده و دستاوردهای یکساله مجموعه کتابخانه های عمومی به مردم، اهالی فرهنگ و ادب و مسئولین دغدغه مند در حوزه کتاب و کتابخوانی است، بر ضرورت پیش بینی برنامه های جذاب، همگانی و تاثیرگذار در این هفته برای بهره مندی عموم مردم تاکید کرد.

پریسا کرمی همچنین استفاده از ظرفیت سایر دستگاه های اجرایی، نهادهای خدمات رسان و سایر ارگان ها در برگزاری برنامه های این هفته را خاطرنشان کرد و گفت: امیدواریم در این هفته شاهد رونق بیشتر امر کتابخوانی مورد تاکید مقام معظم رهبری در جامعه با کمک دستگاه های اجرایی بوده و از ظرفیت های موجود در این دستگاه ها در اجرای برنامه ها استفاده کنیم.

بدن آرا: هفته کتاب سال98 را به بیادماندنی ترین رویداد فرهنگی سال جاری تبدیل کنیم

معاون امور کتابخانه های و همکاری های اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان نیز در این نشست ضمن اشاره به برنامه های سال گذشته مجموعه کتابخانه های عمومی استان و اشاره به برخی کاستی ها و آسیب های موجود در برنامه های هفته کتاب سال 1397 برضرورت برنامه ریزی منسجم تر در اجرای همه برنامه ها در سال جاری تاکید کرد.

زهرا بدن آرا همچنین اظهار امیدواری کرد هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار سال 1398 با همکاری، هم افزایی و همفکری همه دست اندرکاران مجموعه کتابخانه های عمومی در سراسر استان به عنوان یکی از بیادماندنی ترین رویدادهای فرهنگی سال جاری معرفی شود.

در ادامه این نشست هریک از اعضای کمیته برگزاری هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار سال1398 به بیان برنامه های پیشنهادی خود در این هفته پرداختند.

گفتنی است هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار سالجاری بدلیل استقبال عمومی و برای دومین بار با شعار «حال خوش خواندن» آغاز و تا هفته پایانی آبان ماه با برگزاری ده ها برنامه فرهنگی در سطح ملی، استانی و شهرستانی ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان، جلسه انجمن کتابخانه عمومی میرزا کوچک جنگلی بخش گوراب زرمیخ شهرستان صومعه سرا به ریاست سید جلال سید محمدی، فرماندار این شهرستان؛ پریسا کرمی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گیلان؛ مجتبی رمضانی، معاون اداری و مالی این اداره کل؛ تقی حقیقت، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان صومعه سرا، اعضای انجمن این بخش، اصحاب رسانه و کتابداران در فرمانداری صومعه سرا برگزار شد.

فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان صومعه سرا در ابتدای این نشست که به منظور بررسی وضعیت کتابخانه عمومی میرزاکوچک جنگلی گوراب زرمیخ برگزار شد، با اشاره به اهمیت مطالعه و تعمیق فرهنگ کتابخوانی، اظهار کرد: یکی از اقدامات فرهنگی که باید به آن توجه شود گسترش فرهنگ مطالعه و تعمیق فرهنگ کتابخوانی است. سیدمحمدی با بیان اینکه صومعه سرا از شهرستانهای فرهنگی استان به شمار می رود، افزود: صومعه سرا همواره در برنامه های فرهنگی پیش قراول است.
 وی با بیان اینکه  صومعه سرا دارای ظرفیتهای بسیار فرهنگی است، گفت: تعدد کتابخانه ها در شهرستان بیانگر این موضوع است و باید تلاش ها و سرمایه گذاری ها در ترویج فرهنگ کتابخوانی صورت گیرد. فرماندار صومعه سرا با بیان اینکه  تعمیق فرهنگی منشا بسیاری از پیشرفت ها در زمینه های مختلف است، ادامه داد: کتاب و کتابخوانی یک امر مهم و زیرساختی جامعه به شمار می رود.  وی با بیان اینکه نیاز است به موضوع کتاب و کتابخوانی توجه شود، گفت: لازم است تلاش ها در جهت گسترش و ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه باشد.
سیدمحمدی بر ضرورت تقویت سرانه مطالعه تاکید کرد و گفت: در حال حاضر رسانه مکتوب جای خود را به فضای مجازی داده است درحالیکه فضای مجازی محدوده خاصی ندارد و نمی توان به آن به عنوان مطالعه نگاه کرد.  فرماندار صومعه سرا در پایان ضمن تاکید و نیاز بر بروز کردن امکانات و تجهیزات کتابخانه ها و فراهم کردن کتابهایی با ذائقه بروز نوجوانان و جوانان، اظهار کرد: ضروری است همکاری لازم در جهت توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی صورت گیرد.

همزمان با روز بزرگداشت مولانا، نشست کتاب خوان نویسندگان استان گیلان با معرفی 5عنوان کتاب در سالن اجتماعات اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان، نشست «برگی از دلاوری های شیرزنان ایرانی در دفاع مقدس» با محوریت بررسی نقش زنان در جنگ ۸ ساله پیش از ظهر امروز سه شنبه(2مهر) با هماری اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان، دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان و دستگاه های فرهنگی و اجرایی استان و با حضور فاطمه رفیعی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان؛ پریسا کرمی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان؛ اکرم رحمانی، نویسنده کتاب سه جلدی «عشق تا بی نهایت»؛ زهرا بدن آرا، معاون امور کتابخانه ها و همکاری های اداره کل کتابخانه های عمومی استان، نمانیدگان دستگاه های فرهنگی استان، جمعی از معلمین و دانش آموزان، کتابداران و اصحاب رسانه در مدرسه متوسطه شاهد رشت برگزار شد.

رفیعی: بانوان ایثارگر گیلانی حاضر در دفاع مقدس معرفی شوند
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان در ابتدای این نشست با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز فعالیت مدارس با تأکید بر لزوم معرفی بانوان ایثارگر گیلانی حاضر در دفاع مقدس، گفت: بانوان نقش بی بدیلی در دفاع از آب و خاک میهن اسلامی ایفا کردند.
فاطمه رفیعی با اشاره به نقش بارز بانوان در وقایع تاریخی دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: بانوان در دوران دفاع مقدس در پشت صحنه جبهه‌های جنگ فعالیت کرده و در نقش‌های مختلف خدمات‌رسانی می کردند.
رفیعی در ادامه گفت: رزمندگان در میدان جنگ از آبرو و حیثیت ایران اسلامی دفاع کردند و بانوان ایرانی همراه و همدل با همسران و برادران خود گام به گام با آنها حرکت کردند.
وی با اشاره به صبر و نقش بی بدیل زنان دلاور در دوران جنگ تحمیلی، بیان کرد: با حضور و همراهی بانوان بود که رزمندگان با اطمینان خاطر به جبهه‌های نبرد رفتند اما متاسفانه بسیاری از این بانوان گمنام هستند و معرفی نشده‌اند.
رفیعی با بیان اینکه در طول هشت سال جنگ تحمیلی تمام اقشار و قومیت‌های ایرانی با هر جنسیتی در کنار یکدیگر قرار گرفتند، افزود: همدلی و انسجام و وحدت اقشار مختلف جامعه  سبب سربلندی ایران اسلامی شد، امروز نیز با همین اتحاد می‌توانیم به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم.
وی بر لزوم معرفی بیشتر این بانوان گیلانی حاضر در هشت سال دفاع مقدس، گفت: باید جامعه به ویژه نسل جوان ما این بانوان را بشناسند.

کرمی: در لحظه لحظه های هشت سال دفاع مقدس شاهد معجزات الهی بوده‌ایم
مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان نیز در ادامه این نشست ویژه با تاکید بر نقش بانوان در کنار رزمندگان در عرصه‌های مختلف نبرد، اظهار کرد: در زمان جنگ تحمیلی بانوان از طریق دوخت لباس، تهیه مواد غذایی، امدادرسانی و سایر موارد در پشت جبهه‌ها جنگ از رزمندگان حمایت می کردند.
پریسا کرمی با بیان اینکه لحظه به لحظه هشت سال دفاع مقدس شاهد معجزات الهی بوده‌ایم، افزود: بسیاری از رزمندگان در جنگ تحمیلی به سن قانونی نرسیده بودند اما شرایط موجود را به خوبی درک کرده و با تغییر تاریخ تولد در شناسنامه‌های خود سعی می‌کردند که نقشی در دفاع مقدس ایفا کنند.
وی تاکید کرد: دفاع از میهن اسلامی یک عمل مردانه بود ولی زنان دلاورانه بار زندگی را به تنهایی بر دوش خود می‌کشیدند و با کمترین امکانات زندگی خود و فرزندان و خانواده‌هایشان را اداره می کردند.

اکرم رحمانی: تقویت اعتماد به نفس در زنان از دستاوردهای انقلاب و دفاع مقدس بود
نویسنده کتاب سه جلدی «عشق تا بی نهایت» نیز در نشست«برگی از دلاوری های شیرزنان ایرانی در دفاع مقدس» به رشادت ها و نقش زنان در جنگ هشت سال دفاع مقدس اشاره و اظهار کرد: امروز نیز افزایش اعتماد به نفس بانوان و خودباوری این قشر سبب درخشش آنها در عرصه‌های مختلف علمی، ورزشی ، سیاسی و اجتماعی و فرهنگی شده است.
اکرم رحمانی با اشاره به روند جمع آوری و ثبت خاطرات همسران جانبازان و شهدا، افزود: تا خانواده شهدا زنده هستند باید خاطرات آنها را برای نسل‌های آینده در راستای انتقال فرهنگ، ارزش و آرمان‌های هشت سال دفاع مقدس مکتوب کرد.
رحمانی با اشاره به حضور زنان ایرانی در بسیاری از قیام‌های طول تاریخ کشور به ویژه هشت سال جنگ تحمیلی افزود: بانوان در بخش پشتیبانی، امداد و نجات و حمایت‌های عاطفی به ایقای نقش پرداختند.
وی تقویت اعتماد به نفس را از دستاوردهای انقلاب برای زنان دانست و گفت: امروز زنان ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف می‌درخشند و در حال نقش‌آفرینی هستند.
نویسنده کتاب «عشق تا بی نهایت» با بیان اینکه کتاب‌های بسیاری در حوزه زنان و دفاع مقدس نگارش شده است افزود: کتاب«من زنده ام» از معصومه آباد، «دختر شینا» از بهناز ضرابی زاده، «عروس جنوب» از شمسی خسروی و کتاب «دا» خاطرات سیده زهرا حسینی از جمله کتاب‌هایی است که به خاطرات بانوان رزمنده می‌پردازد.
گفتنی است معرفی رمان «هستی» نوشته‌ فرهاد حسن‌زاده و برنده جایزه بخش کتاب‌های داستانی نوجوان نخستین جشنواره هدهد سفید توسط «فاطمه زودلی» عضو منتخب کانون پرورش کودکان و نوجوانان استان گیلان و تقدیر از اکرم رحمانی، نویسنده کتاب سه جلدی«عشق تا بینهایت» در حوزه دفاع مقدس پایانبخش این نشست ویژه بود.



 

Image result for آغاز مدرسه فصل شکفتن است